Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Дуже швидко виконали замовлення. Товар якісний. Рекомендую всім!
    Ответ администратора
    Добрий день, Ігоре! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  2. Дуже приємно працювати з такою компанією. Все чітко, якісно і швидко, а також приємні бонуси.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Андрію! Ми щасливі, що Ви залишилися задоволені якістю товарів і обслуговуванням наших фахівців. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів! Відмінного Вам настрою! ;)
  3. Все гарно... А ось сервіс трастпілоту мовою окупанта :( тому три зірки
    Ответ администратора
    Максиме, Вітання! Ми вже звернулися до представників даного сервісу з проханням зробити українську версію даного сервіса. Нажаль Ваші три зірочки впливають лише на наш рейтинг і жодним чином не впливають на TRUSTPILOT :( Мы бажаємо Вам гарного настрою та більше посмішок! ;)
  4. Дякую ) Приємно співпрацювати. Планую і надалі замовляти у Вас )))
    Ответ администратора
    Доброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  5. Все в порядке, выслано, отправлено и доставлено очень оперативно. Товар полностью соответствует описанию. Работоспособность на высоте. Нарекания не имеются. В комплекте имеются: товар, чек, а так же визитка сайта и ручка в подарок. Покупкой доволен.
    Ответ администратора
    Благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  6. Замовлення прийло вже наступного дня! Все супер!!!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Тарасе! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  7. Рекомендую всем этот магазин. Очень оперативно сработали. Молодцы!!!!
    Ответ администратора
    Добрый день, Татьяна! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  8. Заказ быстро обработали, отправили товар в день оплаты, хотя я заплатил во второй половине дня. С товаром - порядок. Рекомендую!
    Ответ администратора
    Антон, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. Отличного Вам настроения! ;)
  9. Обслуговування на вищому рівні, товар якісний.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Сергію! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  10. Приятно удивил подход работников интернет магазина при решении нестандартных проблем, решают оперативно и положительно для покупателей любые вопросы. Рекомендую всем "КУПУЙ та ДРУКУЙ"
    Ответ администратора
    Николай, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи