Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Спасибо, получил товар. Все быстро и качественно.Рекомендуюю Всем. Будем сотрудничать . С ув.Алексей
    Ответ администратора
    Алексей, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  2. Спасибо. Доставка очень быстрая. Реагирование молниеносное. Консультация четкая.
    Ответ администратора
    Добрый день, Олег! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  3. Замовлення прийшло швидше, ніж я очікувала. Кур‘єр приніс товар до місця роботи. До того ж, ціна у порівнянні з іншими інтернет-магазинами найвигідніша!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Валентино! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  4. Отличный сайт
    Ответ администратора
    Добрый день, Оксана! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  5. Связь с магазином отлично поставка товаров отлично даже подарки раздают иногда Спасибо
    Ответ администратора
    Багадур, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. Отличного Вам настроения! ;)
  6. Команія доставила тільки половину замовлення. Спочатку запевняли що бути такого не може і вони перевірятимуть камери спостереження бо це я їх дурю. через 20 хв подзвонили і сказали шо іншу частину відправлять на днях. Категорично не рекомендую
    Ответ администратора
    Володимире, Вітання! Щиро дяуємо за Ваше замовлення та зворотній зв'язок. Прийміть будь ласка наші щирі вибачення за дане непорозуміння. Протягом години з моменту Вашого дзвінка з ін
  7. Спасибо за оперативность! И за приятный подарочек! Обращусь ещё!!!
    Ответ администратора
    Татьяна, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  8. Добрий день! Все чудово, оперативно. Рекомендую всім
    Ответ администратора
    Доброго дня, Олеже! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  9. Добрий день! Замовляла картридж і фарбу до принтера кенон Е414. Замовлення було оброблено та відправлено швидко, все підійшло. Порадувала безкоштовна доставка. Дуже вдячна інтернет магазину за роботу, уже порадила своїм знайомим.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
  10. Замовляв китайську копію картриджа для canon. Відправили вчасно. Гарно запакований. Поставив, поки ще працює. На якість, - час покаже...
    Ответ администратора
    Доброго дня, Віталію! Ми щасливі, що Ви залишилися задоволені якістю товарів і обслуговуванням наших фахівців. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів! Відмінного Вам настрою! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи