Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Асортимент товару широкий. Замовлення виконуються швидко і якісно. За моїх вісім чи дев'ять замовлень ні разу збоїв не було. Рекомендую компанію любому.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Богдане! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  2. Прекрасное обслуживание. При заказе сразу сообщили о принятии заказа, а также отправке его по Новой почте, без задержек. На радостях сделал ещё один заказ, только забирал из пункта выдачи на радиорынке. Вежливый персонал, ответил на все мои вопросы. Опять же удивила скорость выполнения заказа. Следующий положительный момент - это цена-качество. Покупкой доволен. Всех благ Вам.
    Ответ администратора
    Павел, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделитьс
  3. Найкращий магазін в інтернеті. Швидко і якісно працюють. Товар 5+.. Купую в цьому магазині декілька років. Міняти не хочу ...бо подобається))) Рекомендую всім!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Ольго! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  4. все очень оперативно.спасибо магазину.
    Ответ администратора
    Роман, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  5. Дякую , за опертивність та допомогу в оформленні замовлення . Купую в цьому магазині вдруге ))
    Ответ администратора
    Доброго дня, Інно! Ми щасливі, що Ви залишилися задоволені якістю товарів і обслуговуванням наших фахівців. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів! Відмінного Вам настрою! ;)
  6. Замовлення отримала дуже швидко. Обслуговуванням задоволена. Дуже вдячна за оперативну роботу!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Алло! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  7. Замовлення виконано швидко і якісно
    Ответ администратора
    Доброго дня, Ірино! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Заказ був швидко опрацьований. У магазині є можливість замовити комплект, який коштуватиме дешевше, ніж якби товар замовлявся окремо. Вже вдруге скористався його послугами. Рекомендую.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  9. Отличный магазин! Впервые сделал в нем покупку и не разочаровался. Быстрое обслуживание, вежливые консультанты. Рекомендую!
    Ответ администратора
    Добрый день, Николай! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  10. Заказ сделал на сайте, быстрота оформления, доставки товара, наименьшая цена. Хороший товар. Быстро отправили. Я всем очень доволен. Всем рекомендую этот магазин! Спасибо.
    Ответ администратора
    Сергей, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи