Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. супер, все просто чудово
    Ответ администратора
    Добрий день, Володимир! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  2. Все швидко , якісно і подарунок маємо.Рекомендую!!!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Ларисо! Ми щасливі, що Ви залишилися задоволені якістю товарів і обслуговуванням наших фахівців. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів! Відмінного Вам настрою! ;)
  3. Гарний магазин, все вчасно та якісно.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Сергію! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  4. Все быстро и качественно. Заказываю не первый раз и всегда довольна уровнем обслуживания. Желаю Вам побольше клиентов и развития бизнесса!
    Ответ администратора
    Добрый день, Татьяна! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  5. Качественный сервис и обслуживание, в отличии от других, представленных на рынке. Минус -Процедура оплаты занимает чуть больше времени, чем обычно. Пожалуй единственный недостаток.
    Ответ администратора
    Владимир, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  6. Гарний магазин. Величезний вибір товару.Співробітники дуже уважні і тактовні, відразу ж перезвонюють. МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Віталію! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  7. Рекомендую.
    Ответ администратора
    Лилия, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. Отличного Вам настроения! ;)
  8. звертаюсь до магазину вже не перший раз. Завжди привітні консультанти: допоможуть з вибором товару, порекомендують та співставлять ціна - якість. Доставка вчасна. Весь товар відповідає замовленню. Дякую.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Ірино! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  9. Покупал картриджи для МФУ Кенон.Все прошло замечательно,от заказа до установки в агригат. Однозначно при необходимости буду обращаться в этот магазин и всем рекомендую.
    Ответ администратора
    Добрый день, Николай! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  10. Гарний сервіс, висока якість продукції
    Ответ администратора
    Доброго дня, Дмитре! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи