Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Якісний товар, швидко відправили, гарно та надійно запакували. Респект
    Ответ администратора
    Доброго дня, Степане! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  2. я указала определённое отделение НП, мне мой заказ пришёл на другое отделение, не удобное по транспортной развязке- оказалось что данный выбор произошёл автоматически системой НП, Со мной связались представители интернет магазина, и были любезны изменить отделения. Устранили "ляпос" транспортной компании. СПАСИБО МАГАЗИНУ ;-)
    Ответ администратора
    Инна, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли
  3. Неодноразово тут замовляю фарбу для картриджа. Швидке якісне обслуговування. Дякую. Успіхів вам!!!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Людмило! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  4. Робота на відмінно. Дякую за оперативність. Супер.
    Ответ администратора
    Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  5. Відмінний сервіс, приємні ціни, швидка відправка. Все що потрібно!! Рекомендую..!!!
    Ответ администратора
    Добрий день, Сергію! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  6. Постійно користуюсь послугами магазину, отримую товар у пункті самовивозу в центрі Києва, що дуже зручно. Завжди на сайті цікаві акційні пропозиції, та й без них ціни одні з найнижчих в Україні. Всім рекомендую!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Сергію! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  7. Все влаштовує )
    Ответ администратора
    Доброго дня, Павле! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Швидко отримала замовлення. Дякую.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Інно! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару та обслуговуванням. Будемо раді бачити Вас у числі постійних клієнтів! Бажаємо Вам відмінного настрою! ;)
  9. Спасибо. Быстро, удобно.
    Ответ администратора
    Виктор, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  10. Всегда заказываю расходные материалы на принтера в этом магазине. Качество и быстрота обслуживания на высшем уровне! Рекомендую!
    Ответ администратора
    Добрый день, Вячеслав! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи