Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Заказывал катридж PG-510 для Canon IP2700. Пришёл в Одессу на 3-й день. Все хорошо работает.
    Ответ администратора
    Игорь, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Большое спасибо за высокую оценку. Надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  2. + Мой плюс. Быстро и качественно. Будем сотрудничать)
    Ответ администратора
    Добрый день, Юрий! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Надеемся и в дальнейшем радовать Вас соответствующим обслуживанием. Хорошего Вам настроения! ;)
  3. У цілому, нормальне та швидке обслуговування!!! Але є декілька АЛЕ Ж… По-перше, коли телефонуєш до кол-центру, та автовідповідач ввічливо та привітно НАС вітає на УКРАЇНСЬКІЙ мові. Як, на мою думку, працюючи в Україні - це чудово!! А на кінці вступного слова автовідповідач декламує - СЛАВА УКРАЇНІ! Та, тільки коли з'єднуєся із операторами, то всі (принаймні троє із тих, із ким я спілкувався) розмовляють "чисто русским языком"(( Ні ні, не зрозумійте мене неправильно! Як хочете, так і розмовляйте.. Але тоді...навіщо "СЛАВА УКРАЇНІ!"? Навіщо ті штампи?? Це, як на мене, принижує національну гідність і несе відверто кон’юнктурний зміст! По-друге.. я замовив кадрідж Canon 37, який Ви пропонуєте у комплекті (із фотопапером (5 листів), який обрав) за 359 грн. Такий катрідж у найближчому від мене магазині коштує 400 грн. О, економія - 41 грн.!! АЛЕ Ж… Пересилка - 30,8 грн. Вже виходить 389,8! Ну.. так собі... але ж економія - 11,2! Ну… буханку хліба купити можна... Але ж це не все!! Відправка коштів на рахунок юридичних осіб через Приват24 - 3 грн., а через касу банка - 18 грн((. Гаразд, через Приват24.. І, так, економія - 8, 2! Ну… це вже на зекономлені кошти можна придбати булочку, ну.. таку скромну... без начинки... Та тільки сюди добавимо ще час, який потрачено на пошук цього товару в Інтернеті; час та кошти, на добирання до відділення Нової пошти (десь 26 км!); на півгодини, вистояні на Новій пошті за своєю посилкою...І що виходить... Крихта від тієї булочки, ось що виходить... Багато хто мене звинуватить у "крохоборстві".. Та ні... Я не дріб’язковий... Просто такі закупки вигідні для гуртових (опт.) закупівель.. А от тільки для розрібу - ніякої, абсолютно, вигоди!!!
    Ответ администратора
    Михайло, дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості послуг, що надаються і товарів, а також рівнем професіоналізму наших фахівців і обов'язково врахуємо Ваше зауваження. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Відмінного Вам настрою! ;)
  4. Оперативная доставка. Актуальность цен и наличия товаров
    Ответ администратора
    Добрый день, Вячеслав! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  5. Замечательно - никаких оговорок, я рекомендую эту компанию любому.
    Ответ администратора
    Добрый день, Александр! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  6. супер - все швидко і якісно
    Ответ администратора
    Доброго дня, Любомире! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  7. Очень довольна работой Магазина Картриджів в Україні - КУПИ и ПЕЧАТАЙ®
    Ответ администратора
    Ирина, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  8. Спасибо,оперативная доставка.
    Ответ администратора
    Наталья, добрый день! Огромное спасибо за Ваш отзыв и высокую оценку нашего сервиса. Мы очень стараемся! Желаем Вам отличного настроения и крепкого здоровья!
  9. Оперативность, соответствие заказа требованиям клиента. Удачи.
    Ответ администратора
    Юрий, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  10. Все очень быстро, четко. Никаких нареканий. Супер. Все бы так работали...
    Ответ администратора
    Добрый день, Владимир! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи