Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. После оформления заказа в течении нескольки минут перезвонил менеджер для подтверждения заказа . Бистро оформили и бистро забрала на почте.Сервис супер рекомендую всем.
    Ответ администратора
    Наталья, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  2. Быстро связались ,оперативно отправили,качеством товара и обслуживания доволен
    Ответ администратора
    Добрый день, Вадим! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  3. Товар качественный, доставка быстрая. Рекомендую.
    Ответ администратора
    Добрый день, Артем! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Надеемся и в дальнейшем радовать Вас соответствующим обслуживанием. Хорошего Вам настроения! ;)
  4. Приятная цена, отправили быстро. полное соответствие описанию товара и цены. Это не первая моя покупка в этом магазине, всегда только лучшие впечатления.
    Ответ администратора
    Юрий, добрый день! Огромное спасибо за Ваш отзыв и высокую оценку нашего сервиса. Мы очень стараемся! Желаем Вам отличного настроения и крепкого здоровья!
  5. замовлення прийло вчасно. якістю покупки задоволена
    Ответ администратора
    Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  6. Все було оперативно та вчасно. Велике спасибі!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  7. Не можу поскаржитись на оперативність, доставку й відповідність товару замовленому – тут усе гаразд. Але є два фактори, які відштовхують мене від співпраці з вашим, загалом непоганим інтернет-магазином "Купуй і друкуй" (точніше, "КУПИ И ПЕЧАТАЙ", бо державної мови цей магазин і його песонал не знає і знати не хоче. Зі мною в момент замовлення не тільки спілкувалися російською, але й зробили мені зауваження, що гасло "Слава Україне" (це так говорить автовідповідач, коли телефонуєш до вас на багатоканальний телефон), – що це гасло однаково звучить російською і українською, тож нема, мовляв, про що говорити. Нагадую, що такий стиль, окрім того що порушує Конституцію України і мої конституційні права, – ще й виказує НЕПОВАГУ до мене як до покупця.
    Ответ администратора
    Дмитре, Вітання! Щиро дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що у Вас склався певний негативний досвід спілкування з нашим магазином. Просимо вибачення за дане непорозуміння. Ми детально вивчили запис Вашої розмови з нашим оператором (копію цього запису, за потреби, надішлемо на Вашу електронну скриньку - мабуть Ви захочете проаналізувати розмову без емоцій ;) Свої висновки ми зробили та сподіваємося, що більше подібних зауважень у наш бік не буде. Ми робимо все можливе аби повністю перейти на українську мову. Маємо новий сайт українською та всі транзакції також супроводжуються українською. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам чудового настрою та більше посмішок. ;)
  8. Гарне обслуговування та підхід до покупця, рекомендую.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Сергію! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  9. Замовляла товари не одноразово, менеджери молодці!!! Працюють організовано, замовлення получала швидко!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Лесю! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  10. Очень широкий выбор материалов. Много интересных акционных предложений. Обработали заказ быстро, отправили в тот же день. Картридж и СНПЧ оригинальные, запечатанные. Магазин понравился - очень удобный
    Ответ администратора
    Добрый день,Юрий! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи