Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Ребята молодцы , все оперативно и четко
    Ответ администратора
    Добрый день, Дмитрий! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  2. Оперативно! Рекомендуватиму друзям!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Олено! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  3. Замовив, купив, отримав і друкуююююю!!!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Андрію! Дякую за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  4. Спасибо за товар. Все пришло быстро. В целости и сохранности)))
    Ответ администратора
    Добрый день, Татьяна! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  5. Рекомендую,цена доступна,все быстро и качественно!!!
    Ответ администратора
    Лариса, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  6. Купуй та Друкуй - якісне та швидке обслуговування
    Ответ администратора
    Доброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми раді, що змогли виправдати Вашу довіру. Відмінного Вам настрою! ;)
  7. Все вчасно та якісно, молодці!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Володимире! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Замовив, оплатив, отримав, встановив, печатаю.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Володимире! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  9. Замовляв тонер, та комплектуючі для катриджів, якісний товар швидка доставка рекомендую усім хороші ціни, приємні менеджері. Успіхів вам, так тримати.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Олеже! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  10. Заказывала. Пришел заказ на следующее же утро! Цена отличная и за доставку оплатили. Рекомендую!
    Ответ администратора
    Добрый день! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Надеемся и в дальнейшем радовать Вас соответствующим обслуживанием. Хорошего Вам настроения! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи