Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Спасибо за ленты для картриджей.
    Ответ администратора
    Геннадий, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  2. Супер, отличное качество и оперативная доставка с бонусом!
    Ответ администратора
    Дмитрий, Добрый день! Огромное спасибо за Ваш отзыв и высокую оценку нашего сервиса. Мы очень стараемся! Желаем Вам отличного настроения и крепкого здоровья.
  3. Все замечательно! После заказа быстро перезвонили, и в тот же день отправили заказ. Быстрая доставка. В посылку также положили календарь и фирменную ручку.
    Ответ администратора
    Добрый день, Андрей! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  4. Класний магазин. Рекомендую
    Ответ администратора
    Доброго дня, Анатолію! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  5. Рекомендую даний магазин, все подобається.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Іване! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс.
  6. Все отлично, молодцы, так держать!
    Ответ администратора
    Добрый день, Валерий! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  7. Дуже швидко відправили моє замовлення після подачі мною заявки, в той самий вечір. Не очікував на таку оперативність з боку працівників.
    Ответ администратора
    Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Все оперативно та якісно, не очікував, дуже дякую! Рекомендую!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Іване! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  9. Чудовий магазин!
    Ответ администратора
    Доброго дня, Вадиме! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені товаром та обслуговуванням. Будемо раді бачити Вас в числі постійних клієнтів! Бажаємо Вам відмінного настрою! ;)
  10. Отличный магазин!!!!!!!
    Ответ администратора
    Виталий, Добрый день! Огромное спасибо за Ваш отзыв и высокую оценку нашего сервиса. Мы очень стараемся! Желаем Вам отличного настроения и крепкого здоровья.
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи