Отзывы P.ua - BUY&PRINT - КУПИ и ПЕЧАТАЙ

  1. Как обычно - быстро , качественно! Спасибо!
    Ответ администратора
    Юлия, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  2. Всем доволен, пользуюсь уже не в первый раз
    Ответ администратора
    Добрый день, Алексей! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  3. Все зроблено вчасно. Я задоволений
    Ответ администратора
    Доброго дня, Богдане! Ми щасливі, що Ви залишилися задоволені якістю товарів і обслуговуванням наших фахівців. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів! Відмінного Вам настрою! ;)
  4. Завжди вчасно, завжди те що потрібно, приємно спілкуватися з професійними менеджерами, завжди вичерпні відповіді та рекомендації, найкращі ціни та умови, приємні подарунки, що говорить про повагу до клієнтів та бажання їх зберегти.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Богдане! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  5. Швидко, якісно, дешево
    Ответ администратора
    Доброго дня, Любомире! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  6. Магазин отличный, товар в наличии, цены актуальные. Работой магазина доволен, связались быстро и товар отправили в день заказа. Рекомендую
    Ответ администратора
    Сергей, добрый день! Спасибо за Ваш заказ и обратную связь о нашем сервисе. Мы старались выполнить Ваш заказ максимально качественно. Нам очень приятно, что мы смогли оправдать Ваше доверие. Хорошего Вам настроения! ;)
  7. №1 Магазин Картриджів в Україні
    Ответ администратора
    Доброго дня, Анатолію! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Спасибо большое за подарочек дополнительный и за то, что быстро и качественно выполнили заказ. Рекомендую всем!
    Ответ администратора
    Добрый день, Елена! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  9. Дуже гарний інтернет магазин. Картридж отримала дуже швидко. Ще й подарунок. Дякую. Задоволена.
    Ответ администратора
    Доброго дня, Ольго! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  10. Дякую за товар. Замовляла 2 - й раз все прийшло швидко та вчасно.
    Ответ администратора
    Добрий день, Світлано! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми щодня працюємо над підвищенням якості товарів та послуг, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
Добавить отзыв
Ваша оценка сервиса
Кнопка связи