Відгуки P.ua - BUY&PRINT - КУПУЙ та ДРУКУЙ

  1. все замечательно
    Відповідь адміністратора
    Алексей, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  2. Мое мовлення надійшло швидко, я отримав відповіді на свої запитання вчасно. Картридж, який я замовляв, вже в роботі. Дякую колективу Інтернет-магазину за якісне обслуговування!
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Олександре! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою!;)
  3. Оперативно, актуально, все отлично!
    Відповідь адміністратора
    Виталий, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  4. Все сделали очень быстро и порадовала бесплатная доставка курьером
    Відповідь адміністратора
    Добрый день, Александр! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  5. користуюся послугами вже кілька років і цілком задоволена
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Оксано! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  6. быстро четко вежливо! так держать!
    Відповідь адміністратора
    Сергей, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  7. Відмінно працюєте,Дякую
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Михайле! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  8. Как всегда оперативно
    Відповідь адміністратора
    Владимир, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. Отличного Вам настроения! ;)
  9. ВСЕ мені сподобалось.
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Денисе! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  10. Все швидко та вчасно.
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Романе! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
Додати відгук
Ваша оцінка сервісу
Кнопка зв'язку