Відгуки P.ua - BUY&PRINT - КУПУЙ та ДРУКУЙ

  1. Все отлично. Рекомендую всем.
    Відповідь адміністратора
    Добрый день, Андрей! Спасибо за Ваш заказ и положительный отзыв! Нам очень приятно и важно знать, что наши старания замечают. Желаем Вам хорошего настроения!
  2. Отличный сервис, быстрое обслуживание. Рекомендую.
    Відповідь адміністратора
    Марина, благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания нашими специалистами и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  3. Рекомендую іншим покупцям. Ціна на сайті актуальна. Дуже зручно, що при оформленні замовленгя видно усю суму з доставкою. Замовлення через корзину зроблено зручно. Дякую.
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Володимире! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені товаром та обслуговуванням. Будемо раді бачити Вас в числі постійних клієнтів! Бажаємо Вам відмінного настрою! ;)
  4. Все нормально
    Відповідь адміністратора
    Сергей, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! Отличного Вам настроения! ;)
  5. Всё отлично!
    Відповідь адміністратора
    Сергей, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Большое спасибо за высокую оценку. Надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
  6. Дякую компанії за роботу! Два рази замовляла картріджі все чудово , товар швидко відправили все як описано
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Наталіє! Дякую за Ваше замовлення і позитивний відгук! Сподіваємося і надалі радувати Вас відповідним обслуговуванням. Гарного вам настрою! ;)
  7. надійно. якісно, швидко, доступно
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Іване! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені товаром та обслуговуванням. Будемо раді бачити Вас в числі постійних клієнтів! Бажаємо Вам відмінного настрою! ;)
  8. порадувала якість обслуговування клієнтыв. девіться не підведіть в подальшому
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Анатолію! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Гарного Вам дня та відмінного настрою! ;)
  9. Магазин просто супер! Замовляю вже не один раз!все влаштовує.а особливо швидкість відправлення посилок.особисто в мене складається враження що відділення нової пошти прямо в них в кабінеті знаходиться).так як тут швидко телефонують і відправляють я ніде не зустрічала.буду й надалі тут замовляти.дякую за хорошу роботу!
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусил
  10. Три слова: быстро, точно, аккуратно! - Вот впечатление от контакта и заказа.
    Відповідь адміністратора
    Виктор, добрый день! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. Отличного Вам настроения! ;)
Додати відгук
Ваша оцінка сервісу
Кнопка зв'язку