Відгуки P.ua - BUY&PRINT - КУПУЙ та ДРУКУЙ

  1. Пол года назад в этом магазине я купил по очень демократичной цене не оригинальный картридж для лазерного принтера. Качеством очень доволен. Принтер печатает отлично, как ранее печатал с фирменным.
    Відповідь адміністратора
    Юрий, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. С Новым Годом и отличного Вам настроения! ;)
  2. Чудовий магазин! Завжди вчасно виконують замовлення! Було пару проблем з моєї вини, менеджери магазину допомогли владнати. Рекомендую цей магазин для співпраці.
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Вікторе! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Вітаємо Вас з Новим Роком та бажаємо Вам веселих свят!
  3. Спасибо магазину. Оперативно приняли заказ, все оформили, доставили. Качество товара отличное, цена - самая низкая в сфере интернет-предложения. Осталась довольна. Татьяна
    Відповідь адміністратора
    Добрый день, Татьяна! Мы очень рады, что Вы остались довольны товаром и обслуживанием. Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов! С Новым Годом и отличного Вам настроения! ;)
  4. Приняли заказ и доставили быстро, цена приятная, претензий к картриджу нет, всё работает!
    Відповідь адміністратора
    Добрый день, Алена! Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие и надеемся на дальнейшее сотрудничество. С Новым Годом и отличного Вам настроения! ;)
  5. Быстро и приятно, работать с вашим магазином.
    Відповідь адміністратора
    Валерий, добрый день! Благодарим Вас, что нашли время поделиться своим впечатлением. Мы рады, что смогли оправдать Ваше доверие. С Новым Годом и отличного Вам настроения! ;)
  6. Все вчасно і по каталогу.
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Віталію! Щиро Дякуємо за Ваше замовлення та зворотній зв’язок. Ми намагалися виконати Ваше замовлення ідеально. ;) Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш сервіс. Вітаємо Вас з Новим Роком та бажаємо Вам веселих свят!
  7. Найкращий магазин
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Денисе! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Вітаємо Вас з Новим Роком і відмінного Вам настрою!
  8. Обслуговування на найвищому рівні
    Відповідь адміністратора
    Сергій, дякуємо Вам за залишений відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю обслуговування нашими фахівцями і сподіваємося на подальшу співпрацю. Вітаємо Вас з Новим Роком і бажаємо Вам веселих свят!
  9. Ці люди дбають про свою репутацію а це не може не радувати
    Відповідь адміністратора
    Добрий день, Геннадію! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїм враженням. Ми кожен день працюємо над підвищенням якості послуг, що надаються і товарів, а також рівнем професіоналізму наших фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю. З Новим Роком та відмінного Вам настрою! ;)
  10. Все добре.Всім рекомендую!
    Відповідь адміністратора
    Доброго дня, Сергію! Дякуємо за Ваше замовлення і позитивний відгук! Нам дуже приємно і важливо знати, що наші зусилля помічають. Вітаємо Вас з Новим Роком і відмінного Вам настрою!
Додати відгук
Ваша оцінка сервісу
Кнопка зв'язку