Відгуки P.ua - BUY&PRINT - КУПУЙ та ДРУКУЙ

  1. Часто заказываю картриджи, актуальное наличие на сайте, оперативная доставка. Отзывчивые менеджеры, помогают решить проблемы в случае их возникновения.
  2. До швидкості та якості доставки товару претензій немає. Продають товари сторонніх виробників з неперевіреною якістю (брак). Наприклад: https://p.ua/chip-ank-black-chernyj-3203033-avtoobnuljajushijsja.html
    Відповідь адміністратора
    Олександре, вітаємо! Прийміть наші вибачення за дане непорозуміння. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів і ретельно відбираємо кращих постачальників. Нажаль, іноді трапляється брак або пересорт товару. Ми вирішуємо подібні питання дуже швидко та безкоштовно. Дякуємо за розуміння!
  3. Великолепная работа сайта и сотрудников. Всё чётко, быстро, качественно и профессионально. Благодарю за презент. Безмерно радует, что есть такой сайт. Всем сотрудникам доброго здоровья.
  4. Отличная компания: цены и скорость отправки великолепны. Рекомендую.
  5. Второй раз обратился в этот магазин оба раза все ок, рекомендую.
  6. заказ быстро и в полном объёме отправили. спасибо большое
  7. Мега четко и быстро, на следующий день после заказа - он был в Луганской области, спасибо за оперативность, картриджи в целости и сохранности, и спасибо за ручку) побольше клиентов Вам
  8. Спасибо, все супер! Цены отличные!
  9. Очень радует реально быстрая доставка и возможность оплатить доставку при оплате заказа.
  10. Працюю з даною компанією більше року, жодного разу небуло збоїв у роботі, як по цінах так і по доставці. Велика вдячність людям, що беруть на себе відповідальність, та забезпечують нам можливіть працювати на якість. Дякую.
Додати відгук
Ваша оцінка сервісу
Кнопка зв'язку